Разновидности интериорни бои и техните специфики

Разновидности интериорни бои и техните специфики

При покупката на интериорни бои и изграждането на обща концепция, първо е препоръчително детайлно да разучите пазара и какви типове интериорни бои са достъпни на пазара. Какви да бъдат пространствата ви, дали блестящи с метални отблясъци , да бъдат сатенено фини , провокативни ярки пастели или пък пресъздаващи венецианска мазилка, зависи от интериорните бои. Планирайте план какъв тип стени ви подхожда. Интериорният дизайн е композиция от на художника и науката на архитекта, с мисъл за развитие на комфортни среди за живот. По начина, по който хората се развиват , израстват и преобразяват така и домовете , които обитават се нуждаят все от нещо свежо , в течение с модните тенденции. Първоначалният ход в ремонта на постройките е избора на нов цвят интериорни бои за повърхностите . Този процес може да бъде не просто най- трансформиращия процес , а и базата за осъществяване на свеж интериорен дизайн. Значително важно е да знаете , че освен добрите градивни решения и качественото реализиране на плана от значителна същност е и марката на боите . Capbg последните пет години разпространява на българския пазар италиански бояджийски материали , с сигурно име и качество. Стоките им се намират в значителен брой вериги строителни магазини в България , а през последните две години продажбите им отбелязват двоен скок . Компанията е способна да ни предложи огромен асортимент за който и да е вид зид .

Миещи бои

Чудесна сродна боя , лесна за откриване в Capbg са миещите материали . Чудесна консистенция и засилено изсъхване я превръщат в лесна за поставяне с машина или на ръка . Излъчва приветливост и дава завършеност на интериора . Боята е съвместима с всички възможни базови стени и подходяща за комбинация с други основни бои, което ще направи обстановката раздвижена .

Ефектни интериорни бои 1
Ефектни интериорни бои

Да пристъпим към действие. Как да действаме

При условие че предпочетете четка за нанасянето на интериорни бои, трябва да предвидите възможността от изцапване. Слагането на материал винаги започва отгоре . Обгърнете с найлон тавана и пода, за да не ги изцапате . Пистолетът разбира се би бил комфортен за работа метод, най-много употребяван в интериорната визия на стари сгради . Поставя продукта еднакво , което осигурява нисък разход на вещества . Налага се плътно покриване на мебелите , поради този факт не ви съветваме да се използва за освежаване на нови пространства .

Декоративни бои

Безспорна класика си остават декоративния тип интериорни бои. С металическия си ефект размесен с фин кварцов пясък става не просто във фон, а и в уникален орнамент на интериора на всеки дом. Отличаваща се с висока стабилност , поради пречупващите си частици. Съединението на багрилната смес я кара да бъде лесна за шлайфане и полиране. Перленият блясък пасва прекрасно съчетан с елементи от обзавеждането в златисто и сребърно.

Огромно разнообразие от интериорни бои 2
Огромно разнообразие от интериорни бои

Крещящо новият продукт Енканто

Категорична тенденция в интериорните бои в Италия е Енканто. Изобретена на базата на вода и с изменчиви от слънчевата светлина цветови тоналности. Употребява се на много места , заради кадифения стил , който се получава. Енканто са иновативно решение интериорни бои, точно в момента нахлуваща на българския пазар.

Сатенено изящество

Примамливо решение за офиси , ресторанти и кафенета и артистични пространства са сатенената разновидност на интериорни бои. Първокласното качество дава свобода за предприемане на каквито и да е нестандартни архитектурни решения . Стават за вътрешна и външна употреба. С желязна издръжливост срещу разрушителната сила на природата , сатенения вид интериорни бои запазват своя изящен и блещукащ визуален вид дълго време. Най-много купувани за публични помещения . Специалистите насочват към професионалната употреба .

Колко пласта боя са ни нужни ?

В почти всички случаи не е възможно получаването на плътен цвят с едно повторение на боята. Винаги е необходимо второ или трето повторение за постигане на желания интериорен цвят . За по-тъмните бои два пъти могат да бъдат предостатъчни, а за светлите три-четири. Когато планът за дизайна е ваш , вие сте хората които най-добре знаят как биха изглеждали добре слоевете боя .

Качествени интериорни бои 3
Качествени интериорни бои

Потърсете в Capbg

Не забравяйте да погледнете вариантите на марката за фасадни бои за повърхности , които са способни да довършат цялостната концепция за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Изключително добри интериорни бои 4
Изключително добри интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 5
Вижте нашите интериорни бои
Разновидности интериорни бои 6
Разновидности интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 7
Вижте нашите интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 8
Най-добрите интериорни бои
Каталог интериорни бои 9
Каталог интериорни бои
Ефектни интериорни бои 10
Ефектни интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 11
Разнообразие от интериорни бои

Миещи бои
Да пристъпим към действие. Как да действаме
Декоративни бои
Крещящо новият продукт Енканто
Сатенено изящество
Колко пласта боя са ни нужни ?
Потърсете в Capbg

Leave a Reply