ПРОУЧВАНЕ ЗА САМИТЕ НАС ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС ЖЕЛАНИТЕ ОТ НАС СМАРТФОНИ?

ПРОУЧВАНЕ ЗА САМИТЕ НАС ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС ЖЕЛАНИТЕ ОТ НАС СМАРТФОНИ?

Способни ли сме много от нас, да преживеем нашия ежедневен и модерен ден, без смартфони? Коректен отговор на този въпрос дава световната статистика на общият брой клиенти на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Броят на хората които закупуват смартфони естествено се разраства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предначертават специалистите. Последната година малко повече от 36% от населението на планетата притежават смартфони, сравнено с 2011 г., когато този дял е просто 10. И това не е случайно , има фактори за тяхната популярност.

# КРИТЕРИЯ , КОИТО РАБОТЯТ ЗА ПОВИШАВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

комуникация с собствена или делова задача ;

употребяването на различни разновидности приложения за пазаруване в мрежата или резервации;

събиране на приятни спомени или изживявания ;

слушането на музика , от смартфона, ни зарежда с енергия , сила и свежи влияния .

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПЛАНИРАТЕ И RAM ПАМЕТТА, ПОТРЕБНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по ред , RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да пазите колкото желаете mp3, игри, албуми и клипчета. 32GB е хубава стойност, на фона на това че най-модерните категории смартфони са с 64GB.

Намерете смартфони 1
Намерете смартфони

ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Открийте вашият смартфон, на базата на големината на екрана. Ако за вас е важно действието с мобилния телефон с една ръка или просто мислите , че умаленият екран приляга на вкуса ви , по-добре предпочетете такъв с големина между 4,6 и 5 инча. Но ако повече време прекарвате в гледане на филми , клипчета или забавни игри, то по-функционален ще бъде екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

КАКВА РОЛЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ВАС

Разпознаваме две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако имате желание лесно да управлявате телефона си и да получавате най-иновативните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви подсигури това.

ТОЧНО КАК ДА РЕШИМ КОЙ Е УДАЧНИЯТ СМАРТФОН?

Завидният избор от смартфони в продажба , несъмнено има вариант да ни подведе, поради тази причина е находчиво при условие, че се доверим изпитана фирма сред останалите, както е ООД. Ето и съществено важните съвети , които специалистите от ООД представят . Главни параметри за избор на нов смартфон:

КОЯ Е ИСТИНСКАТА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в днешно време е един миниатюрен преносим компютър, имащ процесор, памет и изящен дисплей, върху който можеш да се натъкнеш на това, което ти е необходимо . Въпреки съображението къде сме, можем установим , че всички на практика “живеят в“ самртфона си и винаги търсят нещо, сигурно себе си. Названието смартфон е производно от английските smart и phone, като първата означава : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – това реално точно съответства на критериите на самртфона. Сега е момента изложим основните ползи от смартфона:

общуваме с любими хора , възможно с продължителност часове или делово търсим колегите ни;

Споделяме своите влечения и мисли, посредством социалните мрежи, а от там сме постоянно в крак с най-новите събития , коментари и споделяния ;

По-често и по-често смартфоните се ползват и в офиси на фирми, за резултатна дейност ;

Когато ни е писнало от непрекъснатите задължения , заедно със смартфона си, моментално и улеснено „се пренасяме“ в най-интересното ни приложение , за да чуем любима песен; да се гмурнем в паралелна реалност , избирайки чувствен филм; да се посмеем с комедийно предаване или поне за мъничко да се „прелеем“ в буквите на прекрасен роман.

Смартфоните са личен помощник , в случай, че сме прегладнели , няма значение по кое време на деня.

Ако пожелаем да си направим селфи, запазваме драг момент от точката на кипене ;

Компютрите ни са относително по- тежки , от смартфоните, които не само са леки , но влизат в малкият ни джоб .

Типове смартфони 2
Типове смартфони

ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?

Ето и няколко съществени неща, които бихте успели и е задължително да имате предвид , в случай, че имате желание да опазите своя смартфон и той да изпълнява функциите си по-качествено и за дълъг предстоящ отрязък от време.

Изключително качествени смартфони 3
Изключително качествени смартфони

ДОБРИ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага след като го закупите , подберете калъф, който идеално ще пасне на вашият смартфон – това ще го запази от удари или евентуално изпускане върху екрана . Дизайна, също трябва да се има предвид, открийте калъф, прилягащ точно по вкуса ви и с него ви е добре, след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, разбира се е нужна част от поддръжката за смартфона – той предпазва дисплея от надрасквания и в някои случаи от леки напръсквания с течност ;

Полагайте грижа, пазете смартфона си от вода. Ако по случайност , попадне по-голяма капка или го залеете , моментално премахнете батерията, нека за час да изсъхне и чак след това я поставете на нейното място.

Веднъж месечно е хубаво да бъде осъществен завършен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Това значи, че за смартфона ви е наложително зареждане на 100% после да оставите батерията да се изпразни на цяло , падайки до 0 и сам да изключи . По този начин ще запазите живота на батерията по-дълго време;

Поддържайте смартфона си в добро състояние – изрядното зачистване , ще направи дисплея наслаждение за вас и в следствие на което ще има още по-красив вид . Целесъобразно не препоръчваме използването на хартия, а само лека кърпичка, в друга ситуация, би могло да бъде нанесено непредвидено надраскване на екрана;

Прибирайте смартфона си, винаги на едно и също място, когато излизате . Влизайки в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек при кратко оставяне, някой е възможно да ви го вземе или открадне. Поради този факт , не забравяйте да използвате FindMyPhone или сходна функция, при кражба или загуба .

Вижте смартфони 4
Вижте смартфони

ВСЕЛЕНАТА ПРЕЗ МОИТЕ ВИЖДАНИЯ И ПАРАМЕТРИТЕ НА КАМЕТАТА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните се оказва е една от най-главните характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, имат значение и характерните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

Изберете нашите  смартфони 5
Изберете нашите смартфони

ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Вижте сайта на ООД и изберете смартфона, пасва на вашият стил на живот и нужди . Практичен, удобен и с красив дизайн е вашият смартфон, с който се чувствате чудесно . Запознайте се още с групите в сайта ни изпълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Разновидности смартфони 6
Разновидности смартфони
Голямо разнообразие смартфони 7
Голямо разнообразие смартфони
Голямо разнообразие смартфони 8
Голямо разнообразие смартфони
Изключително качествени смартфони 9
Изключително качествени смартфони
Вижте каталога ни с смартфони 10
Вижте каталога ни с смартфони
Вижте нашите смартфони 11
Вижте нашите смартфони

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПЛАНИРАТЕ И RAM ПАМЕТТА, ПОТРЕБНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
КАКВА РОЛЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ВАС
ТОЧНО КАК ДА РЕШИМ КОЙ Е УДАЧНИЯТ СМАРТФОН?
КОЯ Е ИСТИНСКАТА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?
ДОБРИ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ВСЕЛЕНАТА ПРЕЗ МОИТЕ ВИЖДАНИЯ И ПАРАМЕТРИТЕ НА КАМЕТАТА НА СМАРТФОНА МИ
ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Leave a Reply