Непознати препоръки , които може да са ви интересни относно летните гуми

Непознати препоръки , които може да са ви интересни относно летните гуми

Първостепенната роля на летните гуми

Няма спор , че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на автомобила и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътното платно – летните гуми притежават безгранично многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните отличителни белези . Статистиките определят, още много купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят модерен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от каталога на холдинга Maxxis

Maxxis е една от най-големите и сполучливи марки в универсален мащаб. Още от образуването си през 1967 година, марката се развива перманентно в тон с най-актуалните технологии и течения на пазара, за да осигури удобството и сигурността на шофьорите. Различните вариации летни гуми на Maxxis състоят се от разнообразни качества и приоритети . Част от летните гуми са със специфична структура , която ги превръща в изключително устойчиви , и имат относително дълговременен живот, даже и при неравномерно изхабяване. При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите улеи и раменните повърхности повишават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с удобен каркас, които подобряват контрола и стабилитета на пресечен терен.

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 1
Намерете най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми Syron – ключови привилегии

Главно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се понижава вероятността за зараждането на аквапланинг или казано на по-елементарен език , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с значително ограничени степени на звук, удобство при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-ценното нещо, от което има потребност един водач . В допълнение , SYRON са от онези търговци , които вмъкват в индивидуалните си модели модерната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една особена протекция против нейното нагорещяване. Ефектът от това е, че летните гуми механически стават използваеми за още по-голям пробег и значителна твърдост даже и при движение с голяма скорост.

Летни гуми SYRON – предложения

Предложенията за леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три особени модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават значително по-доброкачествено изхабяване на предпазителя и по-кратковременен спирачен път на сухи и незасъхнали улици , спомагайки на водачите да държат под контрол ситуацията и да се радват на изживяването. Технологията Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. При това , актуалната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират оптимизирано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Типа обхваща 41 типа от 17 до 20 инча.

Най-добрите оферти за летни гуми 2
Най-добрите оферти за летни гуми

Нашите експерти от Летни гуми ООД сме тук за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме наоколо , за да ви поднесем безброй отбрани избори, и то на достъпни цени, също така и свободата по най-удобния и леснопостижим начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от автомобилните ни сервизи, разположени на територията на цялата държава .

Летни гуми SYRON – спомагателни предимства

Невъзможно е да не обърнем внимание и на наличието на още много плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обширни водни улуци , които осигуряват безопасността Ви при вече отбелязания аквапланинг; коси , кръгообразни раменни повърхности, които се засягат незначително от шосето и с които се прецизира возенето и се редуцира вероятността от някакво голямо деформиране ; модерната сликова смес, която отпимизира движението на мокра и суха настилка; резултатен дизайн, с който се реализира уравновесено разположение на натиска при завой и права, което все пак от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на фирмата SYRON притежават други особени и сериозни отличителни белези . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-доброкачествено сцепление в изненадващи обстоятелства; системата, която редуцира деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно претоварване и внезапно спиране – това са все неща, които наедно с изведените по-рано такива, правят продавача на въпросните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен , което от своя страна е предпоставката да се конкурира успешно с най-представителните фирми в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава уважение и обстоятелството , че при производството на летните гуми на SYRON се употребяват много по-олекотени материали, което свежда теглото на летните гуми до незабележимото. Това дава шанс за по-мащабен пробег и по-ограничен харч на гориво.

Огромно разнообразие от летни гуми 3
Огромно разнообразие от летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни елементи относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват добро сцепление и подвижност и осигуряват по-скоростно пресичане по тестовата отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-широки външни рамена за по-добро сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които съкращават спирачния път, особено при висока скорост; разтеглива нишка на коланите, които обезпечават по-качествена обратна връзка с улицата и точно шофиране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, щом като става въпрос за сцепление и точност на придвижването – това ги поставя в позиция на прекрасен избор за моменти, в които се изисква върхово представане и скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират обещанието на компанията да създава смайващо усещане от шофирането. Типа включва размери от 17 инча до 21 инча.

Видове летни гуми 4
Видове летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават широки улеи за премахване на водата и тръби по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този вид летни гуми е съставен от допълнително висок скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната структура, като обезпечава запас от спокойствие при тежки условия .

Намерете летни гуми 5
Намерете летни гуми

В заключение

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за нашата страна и ви предоставаме редица подбрани и достъпни оферти ! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми вижте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вижте каталога ни с летни гуми 6
Вижте каталога ни с летни гуми
Изключително добри летни гуми 7
Изключително добри летни гуми
Най-предпочитаните летни гуми 8
Най-предпочитаните летни гуми
Вижте летни гуми 9
Вижте летни гуми

Първостепенната роля на летните гуми
Летни гуми от каталога на холдинга Maxxis
Летни гуми Syron – ключови привилегии
Летни гуми SYRON – предложения
Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Нашите експерти от Летни гуми ООД сме тук за Вас
Летни гуми SYRON – спомагателни предимства
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни елементи относно доставчика Dunlop
Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus
В заключение

Leave a Reply