Мезотерапията – подходяща дейност за лице и тяло

Мезотерапията – подходяща дейност за лице и тяло

Обикновено технологиите по мезотерапия се групират на два вида – за лика и за всичко останало. Като мезотерапията за лика е съвместима към обогатяване и разкрасяване на лицевата част, гарантирайки ѝ по-добър и прекрасен външен образ. Също така, мезотерапията за тяло съдържа и други положителни качества, в това число активизиране изгарянето на мастните натрупвания. Най-добре в текста да научим най-важните сведения, които да знаете за различните видове мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – тази мезотерапия е подходящ за кожата по лицето, шията и деколтето. Важното е да поднесе на вашата кожа нужните вещества . Дали е нужна мезотерапията за вас? Знайте, че с годините по кожата изникват различни белези на старост. Именно те представляват по принцип увисване на кожата, недостиг на свежестта ѝ, промяна на тена и, нормално, появяване на бръчки. Мезотерапията ще ви подпомогне да заобиколите такива нежелани ефекти и да удължите свежия и красив външен вид на вашата физиономия. Резултатите от прилагането на мезотерапията за кожата на лицето съдържат дълго подобряване на вида на кожата, лишаване от дребни бръчки, заедно с изличаване на ненужните торбички и тъмни кръгове около очите. Съвсем малко чудо, спомагащо вашето лице да има излъчване донякъде като свежо.

2. Мезотерапия за тяло – вече разбрахте, мезотерапията за вашите тела се различава от тази за лице по своята задача и насоки. Въпросната процедура е насочена най-общо към редуциране на „паласките“ и дооформяне на съответната област от тялото в желаните мерки. Този похват работи като въздейства в посока на алфа – и бета – рецепторите на клетките на мастните тъкани. Ще се опитаме да ви изясним изключително лесно каква е дейността на гореспоменатите рецептори. Нека кажем, че същите имат функции като начална и крайна точка за мазнините. По принцип през алфа – рецепторите клетките на мазнините взимат мазнини за запас, докато бета – рецепторите ги извеждат ако имаме необходимост от допълнително количество енергия . Точно тук се задейства мезотерапията като активност. Вкараните посредством мезотерапията ценни субстанции стимулират действието на бета – рецепторите по отношение отърваване от на мазнините и също да редуцират повторното завръщане на мазнини в клетките чрез алфа – рецепторите. Ето така се осъществяват различни радващи за нашето тяло ефекти. Спрямо зоната на употреба на мезотерапията, тези хубави следствия вероятно включват затягане и скулптуриране на коремната област, краката, седалището или областта на ръцете. Освен всичко, чрез мезотерапията ще се достигне до махане на целулита и намаляване на нашите мерки. Е, ако се нуждаете от готино и силно тяло, мезотерапията ще ще спомогне за реализация на поставените цели.

Откъде идва мезотерапията

Преди да разберем по-подробно за действията и способности на мезотерапията, ще ви срещнем съвсем накратко с старта на нейното зараждане и разширяване. Като процедура мезотерапията е анонсирана и употребена премиерно през 1952 г. от Мишел Пистор, познат в тези години френски лекар. Може да се каже, че срещането на мезотерапията се реализира непредвидено. В кабинета на Пистор се появява болен с пристъп от астма , търсещ спешни лекарски действия. Уви, в този момент лекарският специалист няма на разположение подходящите инструменти. Затова лекарят решава да действа бързо, за да спечели малко време. Медикът хваща повредена спринцовка с игла от 4 мм и поставя лекарственото средство. Шокът за него е огромен, като болният не само се стабилизира, обаче и настъпва край на пристъпа. След това докторът говори за откритието си на неговия колега Карно. Специалистите провеждат редица проучвания, с чиято помощ се ражда новаторски четиримилиметрови игли за терапии , които после се използват в дейността мезотерапия.

Нужно е да минат над 30 години, преди мезотерапията официално да бъде обявена за технология на традиционните медицински схващания. Признанието е факт през 1987 г. чрез Френската Медицинска Академия. В началото мезотерапията е използвана основно за успокоение на болки от спорт или проблеми от ревматоиден характер. После процедурата намира приложение и в медицината за разкрасяване като средство за подобряване вида на кожаа на тялото, сражение на падането на косата, ограничаване на целулита, забравяне за излишни мазнини в някои проблемни зони от вашето тяло и т.н. Ефективността на мезотерапията и високите постижения, които тя предлага на всички, мигновено увеличават нейната известност. Скоро нейната популярност прескача пределите на Франция и стига до редица европейски страни. За да се стигне до днес, когато вече мезотерапията е широко практикувана техника за подобряване положението на кожата във всяко кътче на света. Безспорните безспорни плюсове, липсите на всякаква болка и странични ефекти след процедурата, правят мезотерапията неразделно неделима с бъдещото развитие на медицината в естетичния сектор.

Видове мезотерапия 1
Видове мезотерапия

Основни въпроси относно мезотерапията

За финал ще приключим и с популярни въпроси за мезотерапията, които най-вече чуваме от клиентите ни. Те се отнасят до характерността на манипулацията по мезотерапия, страничните неприятности и риска за нейното слагане , в комплект със свойствата на използваните в нея материали. Научете в следващите редове цялата информация, която трябва да знаете за мезотерапията.

Предимства на мезотерапия 2
Предимства на мезотерапия

Съществува ли заплаха от формиране на странични ефекти от мезотерапията?

Мезотерапията не позволява възможност от поява на големи неприятни ефекти за клиентите. По принцип техниката по мезотерапия се случва с изключително малка игла, която не допуска възможността за големи и дълготрайни рани на която и да е кожа. Разбира се, понякога е възможно да изникнат временни червени точки, синини или засилено усещане на обработената кожа. Да, но става дума за напълно кратки реакции, които тотално преминават едва за няколко дни. За реакция на непоносимост изобщо/ в никакъв случай не е възможно, поради причина, че в мезотерапията се работи с хиалуроново вещество, витамини и други подхранващи вещества, които са напълно безопасни за човека и се асимилират от него леко.

Препоръки за мезотерапия 3
Препоръки за мезотерапия

Как да разпознаем качествата на мезотерапията?

След като вече разяснихме най-важните от приложенията на мезотерапията, дойде мигът да групираме и основните ѝ преимущества за клиентите. Те стартират от относително нетрудната за използване и безболезнена процедура на мезотерапията, и отговарят за невероятните кожни постижения и човешкия външен вид, които тя носи. Прочетете набързо поради каква причина мезотерапията всъщност е най-добрият избор за вас:

1. Мезотерапия: безболезнена процедура – основното, което е мезотерапията, е вкарване полезни вещества в зони с проблеми от лицето и тялото. Въпросната манипулация е проста за слагане и същевременно съвсем неусетна за всеки от нас. Така че няма смисъл да се страхувате от изникване на силна болка или други противни състояния заради мезотерапията. Единственото, което може да усетите, е бързо боцкане или усещане за парене във въпросната област.

2. Мезотерапия: несъществуваща опасност за организма – допълнително много важно предимство на мезотерапията, което трябва да знаете. Мезотерапията не е асоциирана с никакви значими странични реакции или опасни моменти. Киселината с хиалурон, витамините и общо полезните вещества, нужни за мезотерапията, са безопасни за нашето здраве и се понасят безпроблемно от него. В този смисъл има незначителна вероятност от появяване на алергични реакции и типични неискани ефекти.

3. Мезотерапия: полезност – разбира се, ефективността е най-търсената характеристика от която и да е процедура в козметиката. Бъдете спокойни, че мезотерапията ще ви удовлетвори. Практиката по мезотерапия се счита за целесъобразна мярка за продоляване на каквито и да са проблеми на кожата – тръгвайки от състаряването и загуба на еластичност, и стигнем до акнеични проблеми, поява на цветни петна. Допълнително, мезотерапията се справя отлично за намаляване на излишните мазнини и оптимизиране на формата на тялото и състоянието на определени области от човешкото тяло. Без значение дали се има предвид кожата по лието или пък най-различни места от тялото, мезотерапията е абсолютен гарант за добри и ценни успехи.

4. Мезотерапия: още ползи – както прочетохте в глава „Мезотерапия – основни качества и употреби“, мезотерапията може да бъде в подкрепа на човешкото тяло в доста посоки. Ето защодоверявайки се на мезотерапия за премахване на зачервявания и различни петна, вие ще усетите и различни полезни следствия. Вече знаете, мезотерапията насърчава по-качественото кръвообращение към третиратана област. От друга, е напълно възможно мезотерапията да изиграе значителна роля за лекуването на болезнени състояния и мускулни спазми в тази зона. Подлагайки се на мезотерапията, вие гарантирано отивате към доближаването до яко, очертано и хубаво тяло.

5. Мезотерапия: дълготрайни резултати – често постиженията от мезотерапията са ясни минимум седем дни след първото прилагане. Според проблема, който се третира, се извършват най-много две техники по мезотерапия за 12 месеца. Всяка от манипулациите по мезотерапия действа най-добре с поддържащи терапии през определен период от време. Мезотерапията може да ви донесе много трайни успехи относно състоянието и външния вид на кожата. За тази цел обаче и вие трябва да се постараете. Дълговременните успехи от мезотерапията вървят паралелно със спазване на подходящи диети и поддържане на здравословен начин на живот от всеки клиент. Това е и причината ще ви посъветваме да бъдете стриктни към здравия ви външен вид, за да насладите действително колкото се може по-голяма ефикасност от мезотерапията като технология.

Полезно за мезотерапия 4
Полезно за мезотерапия

Мезотерапия – най-важни особености и приспособления

Мезотерапията има много ценни свойства и приложения както за лицето, но и за повечето пространства от телата ни. Като се тръгне от всеобхватното освежаване на кожата и забравяне за дребните бръчки, и приключвайки с третирането на целулита и намаляването на най-мазнинните области в тялото. А сега ще обмислим разделно всяка важна употреба на мезотерапията, извеждайки на преден план особеностите ѝ, признаци и преимущества за телата ни. Това е всичко , нека започнем:

– мезотерапия: подмладяваща процедура – ефектът на мезотерапията да прави човешката кожа по-млада до голяма степен се асоциира с хиалуроновата киселинна субстанция. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Тази субстанция е цялостно натурална част, синтезирана от човешкия организъм. Нейните големи достойнства са да отговаря за хидратацията на кожата, да подобрява еластичните ѝ качества и да намалява процесите на застаряване. С остаряването на всеки човек обаче синтезирането на хиалурона силно се редуцира и се налага многократно да се допълват повече количества от нея с помощта на най-различни процедури. Подобна процедура всъщност е мезотерапията. При мезотерапията / киселината с хиалурон се наслагва в проблемната кожна областкомбинирано с другите потребни и подхранващи вещества/ субстанции. И постиженията са изключителни. Посредством мезотерапията се получава тоталното регенериране и енергизиране на кожата, усъвършенстване на нейната еластичност и възстановяване на зравословния ѝ изглед. При положение че ако сте в битка с остаряла, суха и уязвима кожа по лицето, мезотерапията се оказва най-добрата и удобна опция за вас.

– мезотерапия: кожа с проблематично акне – когато става въпрос за кожата на лицето, акнето също представляват твърде често изникващ зор днес. Уви, основа за това не са просто постоянно появяващите се по кожата гнойни пъпки, също така и трудните за махане белези, които пъпките оставят. При условие желаете мигновено и ефективно да изличите въпросните белези, то възторжено ви напътстваме да се спрете на процеса на мезотерапията. Мезотерапията включва процедури, създадени точно за изглаждане на грапавините и премахване на следите, родени от акнето. Уви, последното изобщо не е единственото полезно свойство на мезотерапията във въпросното направление. Освен спасяване от нежеланите знаци, мезотерапията гарантира и равняване на покритието и коригиране на тена на кожата. Също така, мезотерапията може да се използва влизайки в ролята на качествена профилактика срещу поредна реакция на акне по лицевата кожа.

– мезотерапия: третиране на целулит – мезотерапията има висококачествено действие и относно третирането и премахването на целулит. В тази сфера мезотерапията води до много по-ускорени и висококачествени постижения в сравнение с редовно използваните антицелулитни кремове без значение от коя марка и от кой вид са. Защо съществува голямото предимство на мезотерапията, когато говорим за съревнование с целулит? Изходът от този ребус действително е баяелементарен. За премахване на целулита е наложително подходящите специални вещества да се настанят колкото се може по-надълбоко в дермата, намираща се под епидермиса. Това със сигурност няма да се получи разчитайки на разнообразните кремове против целулит, ограничаващи влиянието си изцяло до нейния повърхностен слой, по-конкретно епидермиса. Съвсем друг обаче е случаят с мезотерапията. Съвкупността ценни вещества, сложени чрез технологията на мезотерапията, стигат достатъчно в дълбочина в кожата, осигурявайки максимален силен ефект за отърваване от целулита. Спирането на мезотерапията за отърваване от целулит категорично ще ви гарантира идеални и дълготрайни ефекти в този аспект.

– мезотерапия: наслоени мазнини в по-проблематични области – повечето проблемни зони при нежния пол са по-често позиционирани в зоната на корема, бедрената част на краката кожата на бедрата и задната част. Те загрозяват женските тела и понякога изглежда невъзможно да се скрият/ се спасим от тях въпреки специално хранене и изморителни посещения в залата. Ако и вие сте така, то специално ви даваме съвет да изпробвате мезотерапията като начин за премахване на пречещите мазнини и смъкване на стойностите на кантара. Каква е функцията на тази мезотерапия, водеща до намаляване на теглото? При въпросната мезотерапия в проблемната област се инжектира различни полезни вещества, можещи да редуцират мазнините. Мезотерапията е носител на висококачествени и постоянни ефекти в това направление. Тя не освен че ще редуцира мазнините и подобри формата и състоянието на вашето тяло, но и ще съдейства за активиране обмяната на всички вещества и подобряване цветовия нюанс в областта. Важно е да знаете, че мезотерапията е приложима резултатно и също с други хрумвания за намаляване на теглото като спортуване, диети и т.н. Събирането на мезотерапия и други такива активности ще доведе до още по-добра ефикасност при търсените резултати за вашето тяло.

– мезотерапия: лекуване на стрии – стриите са значително задълбочен проблем, който среално не излиза на повърхността паралелно с периодите по време на бременността и раждането. Е, стрии могат да се появят не само при жени, но също и при мъже от различни възрастови категории. Какво реално са стриите? Те са линии, предизвикани от миниатюрни кожни разкъсвания, които които са с светъл, лилаво-виолетов или розов цвят. Областите от тялото, на които най-често могат да се видят, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Както вече казахме, поводите за поява на стриите в някои случаи нямат нищо общо с бременност или процеса на раждане. Тези знаци се явяват и при рязка и огромна загуба на тегло, както и наличност на определено вид хормонално нарушение. Изключителна възможност за заличава не стриите е използването на мезотерапия. В последно време дейностите по мезотерапия бяха усъвършенствани значително в тази ниша. Вече мезотерапията е чувствително по-работеща и успешна във връзка с ограничаване и махане на стриите, подобряване здравето на кожата и повишаване на нейната естествена защита. Мезотерапията не само ще ви се притече на помощ да се спасите от стриите, но и ще ви даде обещание, че несъвършенствата няма да се появят пак в близък период от време.

– мезотерапия: оплешивяване при жени – мезотерапията работи и за благоприятно и адекватно разрешаване на неприятности с оредяване на коса. Практиката е подходяща за провеждане, без значение дали става въпрос за поддържана, по-суха или пък по-мазна коса. Как работи реално мезотерапията на косата? В нейния случай в областта, в която се намира скалпът се помества съчетание на необходими субстанции, чието действие е да стимулират поникването на косата и да стабилизират конструкцията ѝ. Множество са безспорните следствия вследствие правенето на дейност по мезотерапия на косата. Първо, заради мезотерапията се наблюдава цялостно реновиране на косата относно здравословното ѝ излъчване, богатство и красота. Също мезотерапията сполучливо активира порастването на косата и едновременно дава ефективна защита срещу бялата коса.

– мезотерапия: тревоги с изникване на петна – петната се считат за един неудобен проблем , когато става въпрос за кожата на лицето. Те дават на лицето ненормален и блед външен вид. Но ако не се започнат каквито и да е специални мерки срещу тях, има вариант да се задържат задълго и дори да размножат. Мезотерапията е част от най-доказаните и рабодещи действия за отърваване от пигментациите. При мезотерапията против изникване на петна се работи с микс от ценни субстанции, имащи три основни мисии – избелване на лицата, възпиране на оцветяването и помощ чрез антиоксиданти. Провеждането на процедура по мезотерапия позволява генерално да се редуцират некрасивите пигментации, както и да се забрани появата на пресни пигментации. На всичкото отгоре, с помощта на мезотерапията се постига по-бляскав и лъчист тен, имащ добро/ хубаво отражение върху външния ни вид и внушение на лицето.

– мезотерапия: поява на купероза – преди да разкажем действието на мезотерапията в това отношение, ще видим какво точно означава купероза. Тя представлява промяна на кръвоносните съдове, заради което по лицето се формират отчетливи червеникави кръгове. По-често тези петна водят със себе си усещане за горене, нужда от чесане и подобни дискомфортни чувства. С какви методи мезотерапията може да помогне ако имаме сходен проблем? За начало, нужно е да сте знаете, че е невъзможно чрез мезотерапията да се премахне из основи заболяването. Затова е нужно използването на професионални лазерни практики, за които е необходимо да се консултирате с вашето джипи. Мезотерапията безспорно ще ви помогне значително да оправите състоянието на лицата ви и да редуцирате до минимум резултатите върху цялостното състояние, провокирани от куперозата. Чрез мезотерапията кожата става по-светла, а проявие на заболяването в увредените периметър от лицето видимо са по-малко забележими. Има и още. Избирането на процедурата по мезотерапия ще донесе и защитен ефект, спасявайки лицата ни от явяването на пореднасъвкупност от гадните румени белези.

– мезотерапия: проявление на розацея – розацеята е подобно специфично заболяване, което най-често се появява при по-възрастни пациентки. Какво реално е розацеята? Истината е, че розацеята е хронично заболяване на кожата на лицето. При боледуващите се наблюдава генерално оцветяване в червено на кожата, гарнирано с формиране на увеличени кръвоносни съдове по лицето, последвани от алени пъпки. Източниците за появата на розацеята могат да бъдат от всякакво естество – от дискомфорт със корема и стомаха до по-обилна или по-оскъдна работа на жлъчния мехур и т.н. Тук за пореден път ценното действие на мезотерапията не се свързва до такава степен с цялостно преборване на нашия проблем, а всъщност с намаляване на последиците от заболяването относно цялостния ни изглед. Доверяването на практика по мезотерапия сътрудничи за махане на проблеми като зачервявания и пъпкипо лицето, а също и връщане на неговия силен и приятен външен вид.

– мезотерапия: болезненост и отоци – както вече прочетохте в точката „Откъде идва мезотерапията“, като процедура мезотерапията първоначално е била прилагана за лекуване на всевъзможни болежки и наранявания. Чак по-късно признават полезността ѝ в естетическата медицина, които днес са най-популярни. Едновременно с това обаче мезотерапията се ползва регулярно за успокояване на болки и възпалителни процеси. Реално тя всъщност става една от най-ефективните и работещи процедури в медицината . Мезотерапията свършва прекрасна дейност при силна болезненост навсякъде в тялото, хронични болки, а също и т.нар. рецидивиращи болежки, с твърде дълго продължение. Също така, мезотерапията се оказва много изгодна и при скоростното и сполучливото укрепване от спортни травми и контузии, но за това ще пишем в текста, който следва.

– мезотерапия: облекчаване на спортни травми и проблеми – в наши дни мезотерапията се превръща във все по-използвана и харесвана практика, щом става дума за разнообразни спортни травми и проблеми. Основната база за тази информация е много проста. В съпоставка със сходни дейности, предлагани на пазара, мезотерапията работи в посока на все по-експедитивно и ефикасно. Тя е перфектна за приложение при всички от най-редовно срещаните спортни инциденти, сред тях са проблеми на ставите, хрущялите, всички сухожилия или различните мускули. При техниките по мезотерапия, идеални за излекуване на спортни наранявания, се прилага комбинация от професионално сортирани полезни субстанции. Много редовно споменатите ценни вещества съчетават лекарства против възпалението /лекарства с противовъзпалително действие, такива за възстановяване на тъканите, както и витамини и различни фитопрепарати. Може мезотерапията да се съчетава с най-различни програми по физиотерапия, за да се увеличи колкото се може повече ценният ефект за тялото ни.

– мезотерапия: проблеми със ставите и костите – ето поредно качество на мезотерапията, обвързано със бранша на класическата медицина. Мезотерапията е уникално средство съсредоточено към лекуването на болки, дело на проблеми със ставите и костите. Като пример за подобни заболявания можем да посочим ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Най-силно благоприятно въздействие мезотерапията оказва на онези от нас, страдащи от остеопороза. При слагането на мезотерапията за целта в човешкия организъм се инжектира съчетание от полезни субстанции като витамин Д, калций и др. Тези вещества са обогатени със способността да обновяват структурата на костта и да са активни като мощно обезболяващо оръдие за всеки пациент. Мезотерапията значително ще смали дразнещите усещания, причинени от остеопорозата, и ще работи за съпротивление на болестта.

Предимства на мезотерапия 5
Предимства на мезотерапия

Какви са опасностите за излагане на мезотерапия?

Както при всички практики, за мезотерапията , разбира се, съществуват не твърде много рискове. Става дума фактически за определени хора: жени, които са бременни и кърмещи, болни от онкологични състояния и получаващи усещане за редовно сърцебиене или изпадане в безсъзнание. При тези случи не се препоръчва доверяването на мезотерапията като метод. Също така съществуват и други състояния, за които непременно трябва да споделите с избрания от вас специалист. Това са състояния на алергии или пък лекуване със съдоразширяващи вещества. При положение че се отнасят до вас, споделете ги със съответния лекар, за да е възможно да разгледате екипно шансовете и заплахите при предполагаемо използване на сесия по мезотерапия.

Изберете мезотерапия 6
Изберете мезотерапия

Каква е функцията хиалуроновото вещество в мезотерапията?

Както няколко пъти вече казахме досега, наред с всички необходими субстанции, в мезотерапията се прилага и хиалурон. Въпросната се оказва изключително чудесна алтернатива не единствено и само за мезотерапията, но и за най-различни други процедури в разкрасителната козметична индустрия. Съществуват множесво причини за това. Първо, хиалуроновата киселинна субстанция е напълно естествена съставка, която се синтезира от всеки организъм при нормални обстоятелства. Освен всичко въпросната се състои от типични специфичности относно запазване на кожната хидратация, завишаване на нейната еластичност и забавяне на застаряването. Предлагаме ви генералните особености на киселината с хиалурон, правещи нейното използване в мезотерапията така ефикасно за клиентите:

1. Не вреди на никого – хиалуроновата киселина е киселина, синтезираща се в телата ни. Това прави инжектирането ѝ заради мезотерапията доказано сигурно. Киселината се асимилира извънредно лесно от организма и не създава каквито и да било тежки състояния на алергии или други странични ефекти. А защо всъщност е нужно на хората слагането на хиалурон посредством мезотерапия или други медицински процедури? За съжаление с всяка следваща година процесът на създаване на хиалуронова киселинна субстанция, за който вече знаете, осезаемо отслабва. Това влияе зле на външния вид, еластичността и хидратирането на кожата. Придобиването на допълнителни количества хиалуронова киселинна субстанция чрез мезотерапията е в помощ за задържане на младия вид на кожата и изличаване на различни проблеми на кожата.

2. Бързи и ефикасни последици – инжектирането на хиалуроновата киселина в мезотерапията и различните козметични процедури дава видими и полезни последствия за всеки клиент що се отнася до вида на всяка кожа. Съответните видими и качествени последици се получават при всякакъв вид използвания на хиалуроновата киселина в това отношение. Без значение дали се говори за пълно обновяване на кожата, нейната по-добра хидратация или пък отстраняване на различни бръчици, хиалуронът ще работи отлично. Точно тези особености на хиалуронът я правят така желана и приложима в сесиите по мезотерапия. Бъдете сигурни, че мезотерапията с киселина с хиалурон ще ви достави мечтаните последици и ще обнови видимо цялостния вид на кожата.

3. Постигане на положителния ефект – поредното особено полезно последствие на хиалуронът, превръщащо я безспорно удобна за мезотерапия и подобни козметични практики. Позитивното действие на хиалуроновата киселина по човешката кожа е валидна за достатъчно дълго време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След изтичането на това време, спокойно може да се реализира допълнителна процедура по мезотерапия или която и да е друга козметична сесия с на хиалуронова киселина, за да се запази качественият и сияен вид на кожата.

4. Елементарно и без болка прилагане – и за финал, процесът по слагане на хиалуроновото вещество в тялото ни е безспорно бърз и също без болка за клиента. Обикновено той продължава за максимум 15 минути. Независимо дали говорим за мезотерапия, лицеви филъри или различни практики със специалното участие на киселина с хиалурон, липсват сериозна болка или неприятни усещания за хората. Както разбрахте, просто може да имате усещане за леко убождане или чувство на затопляне на съответното място. Тези реакции , разбира се, отшумяват бързо след спирането на сеанса.

Чрез Мезотерапия ЕООД ще сте изцяло спокойни за качеството и сигурността на реализираните манипулации по мезотерапия. Специалистите ни имат доказани умения и гарантирани познания в този бранш, а изделията, които използваме за мезотерапията, са само от най-високо качество. Изберете Мезотерапия ЕООД и ще се радвате на идеални ефекти по отношение на привлекателния и хармоничен вид на вашата кожа!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Повече за  мезотерапия 7
Повече за мезотерапия
Видове мезотерапия 8
Видове мезотерапия
Особености на мезотерапия 9
Особености на мезотерапия

Откъде идва мезотерапията
Основни въпроси относно мезотерапията
Съществува ли заплаха от формиране на странични ефекти от мезотерапията?
Как да разпознаем качествата на мезотерапията?
Мезотерапия – най-важни особености и приспособления
Какви са опасностите за излагане на мезотерапия?
Каква е функцията хиалуроновото вещество в мезотерапията?

Leave a Reply