Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – историята на дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – историята на дрехите Jack and Jones

Познати ли са ти страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която налага на пазара дрехи jack and jones въобще ? Не обръщайки внимание на това, че нашата страна фирмата да не е сред най-известните , си заслужава да опознаеш продуктите й и да откриеш точно тези сред тях, които отговарят на твоята същност и светоглед!

Дрехите Jack and Jones са предпочитани не само в ЕС , но също така и навсякъде по света

Както можеш да прочетеш и в предишната ни статия, посветена на бранда , дрехите Jack and Jones съумяват да си извоюват авторитет не само в ЕС , но и по целия свят . Марката поддържа партньорски отношения с различни компании , свързани от еднакви идеи и които споделят подобни ценности. Дрехите Jack and Jones са насочени към младежите и работещи хора, точно като теб, които се интересуват от модните тенденции и се стремят стилът им да прилича именно на тях. Артикулите им комбинират изчистената визия с властващите понастоящем модни течения , за да те спечелят завинаги, като последовател и верен фен.

Стилът дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те заведат в градската улична култура . Типични за тях са наличието на много изображения, които наподобяват улични рисунки, използвани при направата им, и иновативните орнаменти. Материите са с високо качество , а водещите цветове – изчистени , за да могат орнаментите да изпъкнат по-контрастно. Колекцията дрехи Jack and Jones Core комбинира обикновената и ежедневната визия чрез артикули, като „anti-fit“ дънки, блузи с къс ръкав с нарисувани картинки, характеризиращи културата на улицата, суитшърти , обувки и леки плетива . Новаторският вид на дрехите Jack and Jones бива постигната благодарение на изрязани шевове и други технически детайли , неголяма гама от цветове, неутрални нюанси, съчетани с дръзки, изпъкващи цветове, които грабват интереса и безсъмнено привличат вниманието . Колекцията дрехи Jack and Jones Core оправдава търсенията на младежите от мъжки пол, които се интересуват от модата . Градският начин на живот и активният начин на живот личи ясно , като се съди по визията им .

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 1
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на най-първите дънкови облекла на марката , акцентират на качествената изработка и висококачествения продукт . Те са повлияни от същинския винтидж стил, създават отново избелените продукти, сякаш преминали през много пранета в пералня, кръпки, зашити върху първоначалните парчета, от които е направена дрехата , което прилича на кръпки. И по наименованието си , моделите дрехи Jack and Jones се свързва с един специфичен период във времето, а в изпълнението си се опитва да улови истинската душа на дънковото облекло . Дрехите Jack and Jones от тази колекция предлагат високо качество , добавени специфични и единствени по рода си, сами по себе си, орнаменти, за да пресъздадат най-добрата винтидж визия с допълнени към нея тренди детайла. С уважение към традициите в областта , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing представляват облекла , които ще подхождат на силните мъже, харесващи почитатели на типичното за това време .

Оферти за дрехи Jack And Jones 2
Оферти за дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да предложи възможно най-голямо удобство за всекидневието , без, разбира се, да пренебрегва първокласното качество на материалите , които са потребни за тяхната изработка . Точно в числото на точно тези дрехи Jack and Jones попадат моделите за спорт на бранда, които може би ще провокират интереса ти ! Вдъхновени от динамичния лайфстайл, който хармонира между спорта, модата и функционалното облекло , дрехите Jack and Jones Tech подхождат за всички климатични условия през всеки един сезон – пролет, лято, есен и зима . Те ще бъдат удачни за представителите на мъжкия пол, за които е важна добрата изработка и комфорта, обичат да спортуват , но не са склонни да неглижират добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от точно тази колекция са подходящи за активности навън и сред зеленината , а прибавените елементи са иновативни и имат за цел да те улеснят максимално , когато се намираш в такава среда .

Най-добрите дрехи Jack And Jones 3
Най-добрите дрехи Jack And Jones

В началото дрехите Jack and Jones са били главно дънки

В първите години след основаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са главно дънки, защото денимът вече е трайно утвърден на световните пазари и се произвежда в най-различни вариации. И до днес , те се предлагат в многообразни цветови гами и отенъци, избелени , по-малко или повече накъсани , по впити към тялото , от типа „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните модели „regular fit“ и т.н.. Това е и начинът, по който брандът съумява да си спечели позиции на чуждестранния пазар и да се нареди до останалите водещи производители на дънково облекло. В последните години , компанията лансира серията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която преосмисля водещата идея на дънковите облекла и цели те да бъдат по-достъпни за всеки . Главното, на което държи , е преди всичко първокласното качество, впечатляващият модел и добрата изработка.

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 4
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са вдъхновени от градската поп култура – стилът е интересен и много различен , от него струи жизнерадост , а вдъхновението за тях е почерпено от най-актуалните трендове . Те са много качествени и комбинират в себе си съчетания от цветови гами и начини на обличане, които ти предоставят възможността да приспособиш абсолютно всяка визия по начина, който ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и смели , които отиват на хората , които не се страхуват да се откроят сред всички останали . Подходящи са за иновативните мъже , които често комбинират различни начини на обличане в елементите и детайлите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals предлага многоцветни дрехи, като щамповани тениски , ежедневни блузи , суитшърти и дънкови облекла.

Разгледай и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще разгледаш в каталога с артикулите ни, са сред бестселърите на бранда, така че определено са си отвоювали чуждестранния интерес. Сред тях са изчистените блузи с къс ръкав от линията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с фина материя от мек памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , който подхожда за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и с висока степен на еластичност , но не дразнят кожата . Към серията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и якетата на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете марки са устойчиви към вода и предпазват от вятъра, са пригодни за абсолютно всяка визия и са с много джобове, които са пригодени, за да побират всичко необходимо .

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 5
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Открадни нещо за начина си на обличане

Съумяхме ли да привлечем твоя интерес ? Много се надяваме да бъде по този начин! Дрехите Jack and Jones са направени с голямо внимание към използваните материали и изработените елемента , за да съчетаят различните визии и специфичната индивидуалност, която да ти понрави и да можеш да избираш сред многобройните оферти. Компанията наистина си струва да бъде оценена и в България по способа, по който се е утвърдила и в другите страни .

Обърнете внимание и на останалите ни артикули и колекции дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Изключително добри дрехи Jack And Jones 6
Изключително добри дрехи Jack And Jones
Оферти за дрехи Jack And Jones 7
Оферти за дрехи Jack And Jones
Оферти за дрехи Jack And Jones 8
Оферти за дрехи Jack And Jones
Качествени дрехи Jack And Jones 9
Качествени дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са предпочитани не само в ЕС , но също така и навсякъде по света
Стилът дрехи Jack and Jones Core
Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Колекцията дрехи Jack and Jones Tech
В началото дрехите Jack and Jones са били главно дънки
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Разгледай и ти!
Открадни нещо за начина си на обличане

Leave a Reply