матраци

матраци

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки семеен кът

матраци Симеонов е сред най-предпочитаните и доказали качествената си продукция компании в българската спална индустрия. В в каталог ? влизат разнообразни видове и категории матраци – от с едно лице, с две лицеви страни матраци и предназначени за деца до типове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от марката Симеонов гарантират на всички хора най-високо качество, както и най-високо ниво на релакс и спокойствие във времето за сън. освен това, непрекъснатите иновации по отношение на производствените технологии, продуктовото разнообразие и идейните подходи дават сигурност, че матраците Симеонов категорично отговарят на модерните правила и принципи за полезен и качествен сън. в това, което ще прочетете ще разискваме въпроса за най-важните причини от избирането на матраци Симеонов за вашия домашен уют.

Предназначени за деца матраци

Екипът на Матраци Симеонов обръщаме внимание и на специалните нужди и потребности на децата. Сред всички фигурират модели матраци, които са предвидени за употреба в детска и бебешка възраст. Детските и бебешки матраци Симеонов дават здрава и пластична основа, допринасяща за правилното развитие на опорно–двигателната система. Още повече, осигуряват на мъничетата максимално ниво на удобство и комфорт с мислене за лечебен, носещ удоволствие и максимално добър сън.

Матраци Симеонов – ключови раздели с продукти

Както подчертахме, фирма Матраци Симеонов гарантира извънредно богато продуктово богатство от модели и поредици матраци. Освен класическите видове, нашият колектив сме измислили и специфични комплекти матраци, създавани за исканията и вкусовете на точно определени платежоспособни лица. Ето какви разновидности матраци ще откриете в в продуктовата ни гама:

матраци 1 Най-добрите
матраци

Дунапренови матраци

Производителят Симеонов , естествено, дава възможност за редица разнообразни модели от дунапрен и Vitafoam матраци. Какви точно са техните достойнства и привлекателности за клиента? Първо Vitafoam пенополиуретан практически е материал от пяна, който се влияе и потъва от теглото на човешкото тяло, но след това възвръща в първото си състояние. Този материал предоставя неповторимо удобство и комфорт на човека по време на спане. Също така, съдържащите дунапрен матраци предоставят и още плюсове, които вероятно не са популярни за почти всички от потребителите. Дунапренът с меки свойства гарантира качествени анатомични свойства, а по-твърдият такъв – безспорни качества за краката и ръцете. Дунапреновите матраци , дело на компанията Симеонов са произведени материали, отличаващи се със здравина и качество, заради което успяват да задържат своето отправно състояние и предимства за повече години.

Цени по всеки джоб и специални ценови редукции

Матраците от фирма Симеонов се предлагат на българския пазар на безспорно човешки цени за нормалния потребител в българската търговска среда. Имаме и опции за за всички клиенти, които търсят комфорта си и биха искали гарантирано най-доброто качество за спалнята си. Продуктите ни се предлагат с улесняване чрез за разсрочване, съобразена с индивидуалните нужди/ необходимости и нужди на купувача. В добавка, регулярно на на нашата интернет страница имате възможност да разгледате някои от най–добрите матраци от портфолиото на марката на Симеонов на редуцирани цени. Търсете всички подобни отстъпки и намаления на в раздел „Специални оферти“.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Това са различни матраци от марката Симеонов, за чиято изработка е употребена пяна с памет. Мемори пяната е модерен материал, който повишава значително спокойствието и гаранцияра за тотална почивка през тъмните часове на деня. Тя се използва в направата в осъществяването както на едностранни, също така и на двулицеви матраци. Освен всичко друго, продуктите за спане, направени от пяна с памет, са именно за купувачи със заболявания в областта на гръбначния стълб/ в задната част на тялото. пяната, която помни извивките на тялото помага за това гръбнакът да бъде държан в идеална плоскост, също и да се гарантира равномерна почивка за всяка зона на тялото. Като допълнение, помнещата пяна реагира на температура и добре калибрира температурата на нашето тяло докато сме в състояние на сън.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Френски матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов произвежда и и отговарящи на хотелските нужди, които а подходящи като цяло за хотелско оборудване. Тези наши артикули са категорияно уместно хрумване за подреждане в най-разнообразни хотели, хостели. Основната им част е сътворена от дървен материал от иглолистно дърво, придаващ на спалния артикул най-голямата устойчивост. Именно тази е основата, върху която е допустимо да бъде сложен както едностранен, така и матрак с две лица.

Максимално високо ниво на професионална изработка

целият екип от фирма Матраци Симеонов разбираме каква е важността на матрака не единствено и само за хубава почивка, живост и работна сила на всеки, но и за неговото сигурно здравно чувство. заради това инвестираме много финанси и интерес за обещание за висококачествена изработка на всички матраци от нашия продуктов диапазон. Матраците от марката Симеонов носят на потребителя, клиента, човека, всеки, купувача максимални дози удобство и комфорт, позволявайки на на човешкия организъм да се възстанови напълно през нощта. Така времето за сън се преобразява в един приятен миг на тотално регенериране и зареждане с оптимистично настроение и енергичност, с които животът да бъде срещнат по възможно най-добрия начин.

Още тематични серии

Серията с наименование „Алое Вера“ е разработена с мисъл и грижа за максималното удобство на тялото на клиента по време на спане. Матраците от този вид имат и тъкан, в която има извлечено „Алое Вера“. Този плат спомага за повишаване степента еластичност при докосване до човешкото тяло. Матраците Симеонов, които са част от серията „Алое Вера“, гарантирано ще ви позволят да се спасите от натрупаните през деня отпадналост и изтощение, и да зарадвате на дългоочакван висококачествен сън.

За серията ни, кръстена „Бамбук“ бамбуковите влакна са етествен източник, който се превъплъщава в натурален закрилник лошите миризми и вредните за човешкото тяло различни зарази. Матраците Симеонов от серията, която сме кръстили „Бамбук“ намаляват максимално заплахата от поява на алергии и прахови акари. В допълнение, в резултат на проветряващата им се структура ще бъде избегнато и складирането на влага. Ето така ще ви бъде предоставена пригодна, лека и свежа среда за добър син и отпочиване.

Колекция „Ванилия“ пък предлага на потребителите уютни и качествени матраци с дизайнерски плат, който повишава степента на мекота и нежност при конткат с тялото на човек. Силната им конструкция гарантира тяхната издържливост, а приятният бял цвят ще засане точно в стаята, в която се намира вашето легло.

Подобно на серията, за която говорихме преди, и в раздела, който сме кръстили „Какао“ има издържливи и сигурни за максимално дълго време продукти за сън, даващи максимална степен на усещане за удобство по време на сън. Цветът на матраците в секция „Какао“ е изцяло бял , но, също така, са допълнени нежни шарки в кафяв цвят, правейки повърхността му още по-разноцветна симпатична за всяко око.

Секцията „Climattress” модерните колекции матраци в нашия каталог. Спалните продукти, които влизат в нея, иматса със специална субстанция с памет, с вградени специални Cool gel капсуловани отделения, които служат за намаляваме на температурата на тялото при случай. Матраците от серията “Climattress” са изключително подходящи за горещините, когато типичните летни температури твърде често представляват основен фактор за на липса на качествен сън в живота на човека. Освен това, тяхната отворена система дава възможност за свободна циркулация на въздуха, а този факт е безспорно важно достойнство за онези, които не понасят жегите. С матраците от “Climattress” серията ни ще добиете чувството, че сте на морето и се оставяте на вълшебния морски вятър.

Раздел „Lux” притежава/ обхваща и еднолицеви и с две страни матраци. Две са възможностите в материалите, които са използвани за създаването на тези матраци – единствено направа с дунапрен и съчетание на пяна със специална мемори субстанция и дунапрен. Матраците отсерията, която носи името „Lux”, са твърди предлагат устойчива база по време на спане. Комбинацията между дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото предлага мекота и удобство в съчетание с основа, която е сигурнаИменно поради тази причина матраците с подобен набор от елементи от използвани материали често са избирани за клиенти, страдащи от дискомфорт в гръбнака.

Е за десерт – раздела, на който дадохме името „Ladybird”. От тази серия могат да се възползват всички със силен дискомфорт е зоната на гърба. Тук има както такива с едно лице, така и с две страни матраци. Важното при този тип матраци е свързана с факта, че включват изключително устойчив основен слой. Върху него е нареден слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанVitafoam материал полиеретанспециален слой Vitafoam който прави масаж на на тялото ни. Вземайки си матрак от раздела, на който дадохме името „Ladybird”, вие започвате процеса по понижаване на болките, които причиняват неспокойствия в съня ви, и едно действие на приятен и пълноценен релакс докато спите.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Едностранни матраци

Еднолицевите матраци обичайно се използват за легла или спални, които са лишени от предназначена за под матрака рамка. В случай че и леглото у вас е е като описаните, то едностранните матраци от компания Симеонов ще се перфектно решение за вас. Въпросните са именно с добавена подматрачна рамка и ще ви отърват от значително продължителност и изпитания, предназначени за нейното откриване и монтаж. Рамките, предназначени за под матрака на произведението от нас еднолицеви матраци са произведени от материали от иглолистни дървета. Тяхно огромно достойнство е фактът, че са прости за поставяне на механизъм, който повдига, когато става дума за легла и спални с такава възможност.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Двулицеви матраци

Нееднолицевите матраци пък са идеални за всякакви разновидности кревати. Нека го кажем по друг начин, нашите продукти в крак с времето кревати, които са с вградена подматрачна рамка. Преобладаващата част от двустранните матраци от компания Симеонов дават възможност на потребителя и поредно качество, което засилва нивото на комфорт по време на сън. А по-конкретно две различни страни за спане – по-скоро зимна и лятна, които да се сменят в зависимост от периода от годината специфичните потребности и претенции на конкретния купувач.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Добавки за матраци

Естествено, сред всички продукти на фирма Матраци Симеонов ще видите най-разнообразни аксесоари за вашия матрак. От защитни покрития и основи за матраци до специфични възглавници за засилване на приятните чувства за неподправено удобство и комфорт по време на спане. Голямото ни продуктово разнообразие ще се погрижи за максимален релакс и почивка.

Доверете се на матраците от нашата фирма и се запознайте с най-добрата почивка по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки семеен кът
Предназначени за деца матраци
Матраци Симеонов – ключови раздели с продукти
Дунапренови матраци
Цени по всеки джоб и специални ценови редукции
Мемори матраци
Френски матраци
Максимално високо ниво на професионална изработка
Още тематични серии
Едностранни матраци
Двулицеви матраци
Добавки за матраци

Leave a Reply