детски рокли

 

Пролетно настроение в актуалните за детски рокли

С нетърпение ще ви покажем току-що излязлата колекция детски рокли на „Точици“ , включваща в себе си фини и комфортни десени подобаващи за ежедневни предизвикателства, както и за изискани моменти . Закачливостта на акцентите ще ви накара да попаднете в невероятен свят от фантазии и да се влюбите в пролетните детски рокли.

Подарък за вашето дете

С купуването на която и да е рокля от пролетната поредица на „Точици“ ще получите , под формата на етикет от вътрешната страна, спомен – лепенка свързваща се анимационен пъзел. Картинката е подбрана в унисон с визията на роклята и детските вълнения в определената за носене възраст.

Създадени с топлота

Подбирайки дрехи за външният вид на мъничето си, родителят създава в него уникален стил . Точно заради това е хубаво малчоганите да бъдат освободени в постоянните си забави и перипетии, но в това време и уникални в тяхната уникалност . Новите селекции от артикули са изработени на базата на модерните тенденции и критиката на потребителите , като се имат предвид настоящите нужди на днешния детски свят. Идването на пролетта ни кара да се насочим към свежест и феерия от нюанси . Превърнете във кукла вашата малка госпожица с представената колекция от детски рокли на марката .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Как бихме могли да ги потърсим?

Магазини на фирмата в цялата страна и интернет страницата за пазар предоставят огромен асортимент на дрехи и аксесоари за обновяване на визията от 0 до 14-годишна възраст, и разбира се играчки, развиващи творческото мислене в процеса на забавленията . Ще успеем да попаднем на всичко каквото търсим – от бельо, нощници и спортни комплекти до ексцентрични детски рокли и костюми комбинирани с завършващите ги аксесоари според тенденциите. Играчките, като най-истински детски спътници , им е отредено главно място в магазините .

Играйте с „Точици“

Когато посетите в някои от обектите на бранда в в България и си купите една от новите ни детски рокли, момиченцето ви има правото да играе на специален флипер , намиращ се в магазина. При отбелязване на нужното количество точки, спечелвате повече страхотни подаръци. Не забравяйте, че за марката детските препоръки са ценни . Приканваме ви поставите родителски или детски обратен отговор за вече притежаваната от вашето дете дреха в страницата ни във фейсбук .

Детски рокли до 2-годишна възраст

От векове назад и до сега роклята въплъщава модел на женственост и кокетност . От най-ранна възраст по този начин успяват да ни научат да усещаме себе си кокетните модели рокли. Роклите за бебета до 2-годишна възраст , съчетават живи цветни тонове с доброкачествени материали , обещаващи безгрижието на детето . Забележителни са типа детски рокли с анимационни любимци . Дрехата с Елза, напълно както прототипа си , е популярна сред детския свят . Несъмнено , имаме модел и за феновете на другата нарисувана приятелка – Ана. Видът рокля на Ана е от памучен плат и с вълнисти елементи около яката. За максимална елегантност , можете да закупите в комплект с бежаво болеро . Подходяща разновидност за най-малката възрастова група са греещите детски рокли с цветя голи рамене. Закачливо раздвижени и с закопчаващи се копчета от предната част, този тип са страхотни за продължителните летни премеждия.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Загриженост към качеството

Създадени единствено в България , с най-хубавите естествени материали и феерични нюанси и оригинални орнаменти , детски рокли на фирмата са потапящи ни във приказна история . В случай че искате да надградите излъчването с повече аксесоари , прегледайте и предлаганите шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен синхрон с пролетните вълнения . Бихте могли да погледнете новите пролетни колекции дрехи и аксесоари за вашите момчета .

Останалите ни продукти:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 3 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 4 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Пролетно настроение в актуалните за детски рокли
Подарък за вашето дете
Създадени с топлота
Как бихме могли да ги потърсим?
Играйте с „Точици“
Детски рокли до 2-годишна възраст
Загриженост към качеството

Leave a Reply