Възвръщане на свежестта на кожата чрез микронидлинг терапия

Възвръщане на свежестта на кожата чрез микронидлинг терапия

Целокупното подобряване на здравето и блясъка на кожната тъкан в настоящето е възможно при отсъствие на хирургична намеса – микронидлинг процедурите ви очакват при нас . микронидлинг козметичното лечение представлява възможно най-малко грубо третиращ лек за премахване на неправилни места и слабости от лицевия овал , намалявайки врязалите се деликатни вълни и дъги , чрез задействане на регенеративните явления при кожата и стимулиране на изграждане на колагенов белтък .

Какво е в същността си въпросният целебен микронидлинг?

По време на работещата на високи честоти микронидлинг обработка здравно апаратно приспособление с вградени фини , игли, покрити с благородни метали създават множество микроскопични отвори на кожната обвивка . Вследствие на което се подбуждат оздравителните процеси ,като в същото време се дават стимули на изграждането на колаген . С помощта на микропробивите дермата ни по-леко и бързо оползотворява ползотворните вещества и елементи , като мукополизахариди , витамини и аминокиселини , които възвръщат натуралния й облик .

С какво трябва да сме наясно преди микронидлинг намесата ?

Микронидлинг методологията е нежелателна при :

– бременни и отхранващи кърмачета жени

– заболели от болести на имунната система

– наранена кожна повърхност

Какво представлява ООД микронидлинг?

Смайващите следствия , които новаторската микронидлинг технология – ООД постига , се получават посредством мултифункционалното дело на уреда , който обединява микронидлинг с радио лъчение и LED светлина . ООД тушира неуловимите вдлъбнатини и черти по кожната обвивка , видимо я стяга и повдига , свива порестите области ,а също така и премахва остатъците от пъпки , активно възпаление и някои пигменти. Микронидлингът представлява неоперативна дерматологична практика, което е равносилно на това , че при терапията няма намеса от страна на хирургията и прилежащите й безпокойства.

Оферти за микронидлинг 1
Оферти за микронидлинг

За кого е удачна микронидлинг процедурата ?

Радиовълнистата микронидлинг намеса с ООД реализира смайващи ефекти при, както изложихме по-горе, всяка кожна разновидност и е удачна при едва ли не всяка възрастова граница . Прилага се при разположени на повърхността дири от младежко възпаление , действащо в настоящето гнойно възпаление , изявени дупки , неуловими сбръчквания , неравномерен тен ,както и повехнала кожна повърхност . Чрез интервенцията се подобрява еластичността на кожния слой , релефната неправилност се изглажда , а обвивката се запазва .

Колко манипулации се изискват и кога се откроява положителна реакция от приложения микронидлинг?

Микронидлинг манипулацията има популярността на една от най-неизменните във времето грижи за кожната повърхност . Нейният резултат е възможно да се запази приблизително година . Следствията от микронидлинга се виждат с невъоръжено око още след първата терапевтична практика, като при това за възможно най-добри постижения напътстваме да се приложат 3 или 4 манипулации в съответствие със здравословното състояние на вашия дерматологичен слой . Радиовълнистата микронидлинг процедура с ООД може да се вкара в приложение без да се взима предвид климата .

Продължителността на микронидлинг терапията е между 30-40 минути и с настъпването на края й ще бъде възможно да се обърнете отново несмутимо към ежедневните си задачи .

Защо да изберем  микронидлинг 2
Защо да изберем микронидлинг

Кои са учудващите резултати , които микронидлингът оставя?

– свиване на порестите места

– отстраняване на дирите на младежки пъпки

– премахване на деликатни вдлъбнатини и извивки

– свиване на ареала на петната

– стягане на кожната тъкан

– уеднаквяване на естественото оцветяване на кожата

Как функционира ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг намира израз в/във използването на LED лъчения в синьо и червено . Синьото лъчение деактивира микробиологичната съставка , възбуждаща загнояване при младежки обрив , а едновременно с това червената светлина стимулира клетъчните елементи да изграждат колагенова съставка , като това подхранва плътността и тена на кожната обвивка . Поради присъщия си минимално инвазивен метод , микронидлинг намесата не е свързана с дискомфортен ефект .

Разгледайте повече за   микронидлинг 3
Разгледайте повече за микронидлинг

Как да предотвратим появата на странични действия след микронидлинга?

След работещата на високи честоти микронидлинг намеса е необходимо да се придържате към напътствията на вашия лекуващ дерматолог , за да постигнете максимален ефект и освен това да се предпазите от нежелани странични ефекти .

При неподходящо обработване на кожната покривка след микронидлинг е допустимо да се усетят странични ефекти . За да не ги провокирате , ние, екипът на ООД съветваме да следвате тези указания :

– Да не се използват агресивни почистващи продукти

– Да се страни от въздействието на агресивна слънчева светлина

– 24 ч след финала на процедурата да не се поставя грим и козметика , освен в случай че вашият специалист по дерматология не ви е посъветвал нещо различно

– Вечерната част от денонощието след практиката може да се ползва само серум за лице или тяло

– Да не се спортува в деня на процедурата

– Да не се правят разтривания , процедури с пара и гореща вода от пет до седем дни след извършването на процедурата

– Има шанс в ареала да излязат пъпкови възпаления, които ще се махнат до седмица след третирането

– При наличието на нещо , което Ви тревожи в срок от два-три дни след терапията и имате съмнения, че е следствие от нея , ако обичате, потърсете ни

Защо да изберем  микронидлинг 4
Защо да изберем микронидлинг

Грабнете микронидлинга! Тозчас !

Насрочете час за прием при лекар-дерматолог от ООД и се консултирайте по всички теми , които ви касаят . В някои случаи контактът със специалист по дерматология е ключов при осъществяването на решение за алтернативен ход. Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Вземете микронидлинг 5
Вземете микронидлинг
Повече за  микронидлинг 6
Повече за микронидлинг
Вземете микронидлинг 7
Вземете микронидлинг
Информация за микронидлинг 8
Информация за микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 9
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 10
Защо да изберем микронидлинг

Какво е в същността си въпросният целебен микронидлинг?
С какво трябва да сме наясно преди микронидлинг намесата ?
Какво представлява ООД микронидлинг?
За кого е удачна микронидлинг процедурата ?
Колко манипулации се изискват и кога се откроява положителна реакция от приложения микронидлинг?
Кои са учудващите резултати , които микронидлингът оставя?
Как функционира ООД микронидлинг?
Как да предотвратим появата на странични действия след микронидлинга?
Грабнете микронидлинга! Тозчас !

Leave a Reply