seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В SERP

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира многобройни сайтове на първи позиции в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн търговията им. Ако имате желание SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да изведе и вашия сайт на челни места, значи сте на точното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google съумя да премести Apple от водещото място в класацията на най-скъпите фирми в света. И знаете ли по какъв начин? Заради Adwords! За изминалата година 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 са в резултат от рекламите в AdWords. Това са вашите активи и активите на всички малки и големи дружества, които не само дават пари на Google, но и докарват потребители от това.

Как отчитаме SEO оптимизацията?

За да имате информация по какво точно се работи по сайта, всяка седмица ще съставяме рапорт за корекциите по вашата уебстраница, а всеки месец – доклад за отражението след промените по ясни критерии за SEO оптимизацията: нарастване на посетителите, промяна на местата в Google, количество нови посетители на сайта, време, което потребителят прекарва на сайта, брой написани и качени статии, брой активни външни линкове.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какво сме реализирали до момента с помощта SEO оптимизация

Google ни съветва да не обещаваме първо място. Затова ние от екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да потвърдим, че няма уебсайтове, по които да сме извършили SEO оптимизация за 6 месеца и които да не се класират на първи позиции в Google.

Кога се позиционираш като първи резултати? След като конкурентите ти попаднат след теб! Вашият сайт ще се позиционира пред конкурентни сайтове когато има добра SEO стратегия, най-качествените входящи линкове, най-добра структура, най-съдържателните страници, най-подходящо селектираните ключови изрази и най-регулярно подменяното съдържание. Това не е тайна, а абсолютно изпълнима задача, която експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да свършим и за вас!

Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google

За да съдействаме на/ подкрепим всички тях, ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД създадохме четивото На първо място в Google. Там обясняваме 252 компонента на непознатия алгоритъм, чрез който Google подрежда сайтовете.

Поради каква причина ви трябва SEO оптимизация?

AdWords е най-успешният бизнес в света! Но все пак само 15% от кликовете в Google са към AdWords банерите. Останалите 85% от посетителите според Zero Limit Web са върху органичните уебстраници.

Ако си казвате: Супер, значи спираме да даваме пари на Google – не го правете! Щом страницата ви не попада сред първите три – имате нужда да не прекъсвате да употребявате Adwords! Това е факт, защото 84% от потребителите влизат в топ 3 уебсайта в търсачките, а само 1% – върху резултатите на листите след водещата. Сега вече можете да предположите къде можете да покриете труп – на втора страница в резултатите от търсенето! Вашата уебстраница някъде там ли се крие?

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-добрата идея е да оставите уебсайта си на колектива от експерти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако възложите на нас SEO оптимизацията на вашия уебсайт, за проекта ще работят: SEO експерт, редактор, линкбилдър, онлайн маркетолог, персонален акаунт мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще извършат проучване на пазара, ще направят анализ текстовете на уебсайта и промените на конкурентите ви, ще изготвят съвети за технически промени по 252 идеи за SEO оптимизация, ще създадат линк билдинг график, и план за периодично писане на релевантно съдържание, ще следват общо 24 документа, които формират основата на вашата обособена SEO маркетинг стратегия за нарастване на сделките и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го имплементира.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои случаи страницата ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една уебстраница е на водещи места в Google, там влизат много по-голям брой потенциални клиенти, въпреки че това може да не значи непременно и до повече успешни сделки. Затова може да се окаже, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също трябва премине през промяна – например да обогатите описанието на стоките, сумите, обслужването или целия user experience. За всичко това SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви даде решение.

Това е страхотно, но знаете ли, че само докато гледахте този текст за SEO оптимизация, в Google са направени над 25 млн. проучвания и са индексирани повече от 21 000 нововъведени страници. Конкурентите ви не спят! Недейте да спите и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият сайт ще може да се появява на първи места в Google.

Всеки бизнес е уникален и същото се отнася за всяка страница! Именно затова и вашият сайт изисква конкретна SEO оптимизация и план, съобразно бизнес модела ви!

Обадете се още днес на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Пишете ни на телефон 0884 725 333 за безплатни съвети за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за позиционирането и на вашия уебсайт на първи места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В SERP
Как отчитаме SEO оптимизацията?
Какво сме реализирали до момента с помощта SEO оптимизация
Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google
Поради каква причина ви трябва SEO оптимизация?
Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
В някои случаи страницата ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

1 thought on “seo оптимизация

Leave a Reply