летни гуми

летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox

Безспорно е, че летните гуми са една от най-основните съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се котира на пътната настилка – летните гуми се радват на безкрайно многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените характерни особености. Практиките сочат, вече много купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят нов сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Syron – възлови плюсове

Важно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се ограничава евентуалността за появата на аквапланинг или казано по-опростено, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава, понеже летните гуми на SYRON са с много ограничени степени на звук, удобство при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-ценното нещо, от което има потребност един шофьор. Независимо от това, SYRON са от онези търговци, които въвеждат в собствените си модели новата методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена протекция против нейното загряване. Последицата от това е, че летните гуми механически стават приложими за още по-голям пробег и значителна здравина даже и при возене с голяма скорост.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват доста по-добро износване на предпазителя и по-съкратен спирачен път на сухи и навлажнени пътни ленти, съдействайки на водачите да владеят ситуацията и да се радват на пътуването. Системата Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Независимо от това, новата Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират подобрено сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Гамата съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират безупречно сцепление и маневреност и гарантират по-бързо прекосяване по тестовата отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и неизсъхнало; по-големи външни рамена за по-добро сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, предимно при значителна скорост; гъвкава нишка на коланите, които обезпечават по-благоприятна обратна връзка с пътната настилка и прецизно возене. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, когато става въпрос за сцепление и прецизност на придвижването – това ги конституира като прекрасен избор за ситуации, в които се иска върховно представане и скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на търговеца да създава увлекателно впечатление от карането. Гамата обхваща размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Ние от АutoBOX сме наоколо за Вас

Ние от AutoBOX сме наоколо, за да ви дадем безброй отбрани избори, и то на достъпни цени, също така и предимството по най-бързия и леснопостижим начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, налични на територията на цялата страна.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и сполучливи марки в универсален аспект. Още от образуването си през 1967 година, марката се разширява постоянно в тон с най-съвременните технологии и моди на пазара, за да подсигури комфорта и безопасността на шофьорите. Различните модели летни гуми на Maxxis притежават разнородни качества и преимущества. Част от летните гуми са със специална структура, която ги превръща в изключително устойчиви, и имат относително дълговременен живот, дори и при неточно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите проводници и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които усъвършенстват контрола и стабилитета на пресечен терен.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат големи цеви за извеждане на водата и тръби по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този модел летни гуми притежава допълнително голям скоростен индекс и увеличена твърдост на вътрешната структура, като гарантира запас от сигурност при екстремни условия.

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три особени вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми SYRON – спомагателни достойнства

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още редица привилегии на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници, а именно наличието на: четири обемни водни прорези, които обезпечават спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; наклонени, обли раменни повърхности, които се влияят незначително от улицата и с помощта на които се прецизира движението и се намалява вероятността от някакво обширно деформиране; модерната сликова смес, която отпимизира возенето на мокра и суха настилка; резултатен дизайн, с който се осъществява еднакво разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на марката SYRON включват други особени и основни свойства. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща оттеглянето на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-доброкачествено сцепление в извънредни ситуации; системата, която намалява обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено претоварване и внезапно спиране – това са все неща, които съвместно с изредените до този момент такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително конкурентен и първокачествен, което от своя страна е предпоставката да се конкурира успешно с най-представителните производители в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава почит и обстоятелството, че при изработката на летните гуми на SYRON се използват много по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до незабележимото. Това дава възможност за по-сериозен пробег и по-малък харч на гориво.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на фирмата за България и ви предлагаме изобилие от доброкачествени и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на AutoBOX! Освен нашите предложения за летни гуми обърнете внимание на: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox
Летни гуми Syron – възлови плюсове
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Ние от АutoBOX сме наоколо за Вас
Летни гуми Maxxis
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми SYRON – спомагателни достойнства
Като за финал